Curierul Zilei - „Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“
PRIMA PAGINA

„Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“ Imprimare E-mail
(11 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2012
Index Comentarii
„Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4

Scandal la Udeni

Preot acuzat că şi-a bătut şi ameninţat soţia:

„Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“

 

Scandal într-o familie din Udeni! Diana Şovar face acuzaţii extrem de grave la adresa celui care îi es­te încă soţ. Femeia, în vîrstă de 30 de ani, spu­ne că Darius Nicolae Şo­var, preot şi şofer de maxi-taxi în acelaşi timp, a bătut-o în nenumărate rînduri, ameninţînd-o cu moartea, chiar şi în pre­zenţa copiilor. Familia Di­anei îi ţine partea, sus­ţi­nînd acuzaţiile pe care aceasta le face, punînd totul pe seama geloziei şi alcoolului. Mama preo­tu­lui infirmă însă cele spu­se, susţinînd că fiul ei este numai lapte şi mie­re, că îşi iubeşte soţia şi copiii şi că le-a oferit în­totdeauna tot ce a fost mai bun. Poliţia rămîne să cerceteze şi să cons­ta­te cine deţine de fapt adevărul, în acest caz. 

 

Divorţ cu scandal la Udeni! Diana Şovar îl acuză pe cel a­lături de care a trăit ani buni că, din cauza geloziei, acesta a în­ce­put să devină violent atît ver­bal, cît şi fizic, fapt care a de­ter­minat-o să vrea să încheie re­la­ţia cu el. Ieri, femeia, fugită de cî­teva zile de acasă, susţine ea, în urma unei bătăi, a mers să-şi ia cîteva bunuri, ale ei şi ale co­pi­ilor, din casa în care a locuit alături de preot. N-a putut însă să intre deoarece totul se află sub cheie. „Casa mea în care am stat 10 ani e încuiată. Sînt nevoită să sar gardul... Darius m-a bătut. Ba chiar m-a strîns de gît... am avut nevoie de o ju­mă­tate de oră să-mi revin. Totul s-a întîmplat cu copiii de faţă. Am mesaje de la el pe telefon prin care îşi recunoaşte faptele. Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă o­moa­ră, astfel voi ajunge eu în pămînt, iar el, la puşcărie. În fe­lul ăsta, el o să-şi mai poată ve­dea copiii, eu nu. Deşi are ordin să nu se apropie de noi la mai pu­ţin de 50 de metri, el a făcut-o. Uitaţi-vă, el are casa la dispo­zi­ţie, iar eu stau pe afară. N-am medicamente pentru copii, n-am hainele lor de iarnă. Am inter­ve­nit prin prieteni să le obţin şi n-a vrut să-mi dea aceste bunuri. Era gelos, de aici a plecat totul. Eram urmărită la fiecare pas. Îmi pusese microfoane peste tot. Eu nu aveam voie să mai ies din ca­să. N-am mai suportat şi am fugit de acasă“, a declarat Diana Şovar.

 


 „Fiul meu a iubit-o enorm, a făcut-o doamnă!“

N-a apucat bine să-şi ducă acuzaţile la bun sfîrşit, că a intervenit mama preotului, Elena Maria Şovar: „Diana a venit şi a luat în lipsa fiului meu un calculator, mai multe bunuri. El i-a tot dat bani. Nu înţeleg cînd a neglijat-o pe ea sau pe copii. Acum e la muncă, el e şi preot, şi şofer pe maxi-taxi. I-ar da şi alte lu­cruri, dar cum s-o facă, n-are voie să se apropie?! Casa as­ta e făcută mai mult de noi, pă­rinţii băiatului. Fiul meu a iubit-o enorm, i-a făcut toate plăcerile. De-aia nu e bun a­cum, că a făcut-o preoteasă, o doamnă!“


 

 

„Băutura şi gelozia îl împingeau la păcat“

Tatăl preotesei ne-a spus: „Pe 9 noiembrie, dimineaţa, m-a sunat Diana, fata mea, să mă anunţe că nu mai poate să stea cu soţul ei, că încercase să o o­moare noaptea. Nu era prima dată cînd se întîmpla aşa. De Paş­te, în prezenţa unui vecin, Da­rius a ameninţat-o cu un cuţit. Omul i-a sărit în ajutor, iar gi­ne­rele meu a sfîrşit prin a înfinge cuţitul în masă... Era atît de fu­rios! Gelozia şi băutura îl împin­geau la păcat. Vorbea ca un ta­xi­metrist, nu ca un preot. Le zi­cea copiilor: „Nemernicule, te sparg!“ Fata şi nepoţii mei nu pot să trăiască în felul acesta“.

 

„Sînt uimit, e un preot bun!“

„Se fac cercetări. Nu ştiam de­cît că este în judecată cu so­ţia. În rest, nimic despre aceste acuzaţii... Sînt uimit, e un preot bun! Era şi preot, şi şofer de ma­xi-taxi. Practica cea de-a doua me­serie pentru bunăstarea fa­miliei“, a declarat unul dintre pro­­topopii de la Protoieria Topo­loveni.

 

Se fac cercetări

„Poliţiştii au fost solicitaţi să o sprijine pe această doamnă pen­tru a intra în casă, ea motivînd că are probleme cu soţul cu care se află în divorţ. Nu trebuia ca situaţia să degenereze. Nu a fost nevoie ca agenţii să inter­vi­nă, soţul nu era acasă. Din cîte am înţeles de la colegii mei, mai există cîteva plîngeri pe care doamna le-a depus împotriva so­ţului său, din care reiese că ar fi fost lovită şi ameninţată. Există un dosar în lucru“, a declarat Dă­nuţ Dinu, purtător de cuvînt IPJ Argeş.

 


Darius Nicolae Şovar,  31 de ani, se împarte între două meserii. De luni pînă vineri este şofer pe maxi-taxi, iar în week-end îşi pune sutana şi slujeşte, fiind paroh la Biserica Radu Negru din satul Vrăneşti. Din păcate, se pare că omul lui Dum­nezeu a dat greş în ce priveşte viaţa de fa­milie. Cel puţin asta reiese din gravele acuzaţii pe care soţia i le aduce.


 

Am încercat să luăm legătura cu preotul Darius Nicolae Şovar, pentru a-i a-fla punctul de ve­dere vizavi de a­cuzaţiile care i se aduc, dar acesta n-a fost de găsit.

M.Cazacu  Foto: C.Tudor


Vizualizari: 6560

  Comentarii (50)
Scris de Pleonasmul ...REDUNDANT, in 15-11-2012 13:10
Pa bune,ba, "some"..."fiecare ,de ce-l doare"!!!
Scris de someone, in 14-11-2012 22:30
"seara.Nu stiu cum sa incep pentru ca ar fi mult de scris.Pe scurt,cunosc personajele,pe el de mic,pe ea din auzite.Domnule redactor,cel care pui pe hartie cuvinte luate din gurile rele fara sa le probezi,rog sa-ti ceri scuze public,in ziar pentru denigrarea numelui "Sovar" in privinta bauturii.Prietene,sa lucrezi pe maxi-taxi si sa bei este un fel de pleonasm al limbii romane,ca tot te pricepi la cuvinte.... :)
Scris de lari, in 14-11-2012 21:06
e libera coana va dau nr ei
Scris de prieten comun, in 14-11-2012 19:30
in viata treci prin multe incercari,si grele si usoare dar cand pretuiesti ceea ce ai realizat cu truda nu dai cu piciorul asa usor decat atunci cand ai tot ce-ti doresti fara efort.voi sunteti tineri,va refaceti viata,fiecare iese din relatie cu un anumit statut,cel mai rau este pentru copii,ei nu sunt vinovati si nu ar trebui sa sufere din cauza egoismului mamei.daca voi aveti ceva de impartit de ce trebuie sa sufere copiii?
Scris de Anonim, in 14-11-2012 12:54
Daca a batut-o de ce nu are certificat medicolegal? Dc nu a sunat la politie at cand a batut-o? Nicu ii facea toate poftele, haine de firma, excursii in strainatate. Statea cu frigiderul plin de danonino "copiilor mei nu le place mancarea gatita".. si mancau mititeii de rupeau; si multe altele.. sunt de acord cu ce spune "cunostinta indirecta". De prea mult bine face toate lucrurile astea... Pacat de copilasii aia ca nu au nici o vina..
Scris de cici, in 14-11-2012 12:34
daca ii intra o uluca undeva?
Scris de Par-leazul, in 14-11-2012 01:26
BUNACIUNE rau preoteasa asta ,SARITOARE !!!...
Scris de Pr. Paunescu Marius si Pr. Zet, in 14-11-2012 01:20
Cel mai mare curvar si betiv este asa zisul preot Haris Aron care are 4 copii cu 3 neveste si zilnic este dupa prostituate la barul Adelin dinspre Targul Saptamanal. Haris asta bea bastarca ordinara si votca cea mai groaznica. Halal tagma de preoti ordinari !
Scris de cunostinta indirecta, in 14-11-2012 00:08
a fost extrem de respectata de sotul ei. au fost in concedii in tara si in afara- sotul se purta exemplar. Ea, obisnuia sa plece noaptea de acasa si vroia libertate: sa nu stie de copii, de sot si nici sa fie sunata de acesta. ii impusese diverse chestii de genu...pt ca acesta era genul de om din care facea ce vroia. O sa.l regrete pe Nicu si sper sa fie prea tarziu. nu merita o astfel de femeie...
Scris de LAUR - SLATINA, in 13-11-2012 23:03
cunosc aceasta familie foarte bine si declar pe propria raspundere, stiu sigur ca aceasta nu a luat nici macar un deget din partea sotului (darius nicolae sovar). Am fost impreuna in concedii si in tara si in afara. mentionez ca pe respectivul acuzat nu l-am vazut niciodata in stare de ebrietate, violent sau indiferent fata de copii si de sotie. subliniez faptul ca: daca e nevoie, voi fi prezent in procesul acestora in calitate de martor.
Scris de dan, in 13-11-2012 21:20
ce vb asta sunt pure aberatii. am fost cu el la pomenii, cand a fost nasi la carstieni si nu na pus alcool in gura, din contra ea era imbracata ca pe centura cu rochita putin peste fese, nu stia sa se respecte pe sine ca preoteasa. nicu este un baiat de nota 10 + . il cunosc de cand era cantaret. iar in privinta copiilor cand a fost nasi la carstieni la un var, copiii numai cu el au stat, mai ales cel mic.  
desprea ea nu am ce spune, imi prapadesc cuvintele si timpul degeaba. imi pare foarte tare rau de ce ise intampla. am fost cu el la o inmormantare martea trecuta si era slabit si foarte tacut. de ce nu spune ea ca a fost prinsa cu un bun prieten de familie? de ce nu spune asta? de ce nu recunoaste? a fost prinsa iar acum se razbuna. bunul Dumnezeu sa o rasplateasca dupa faptele sale. nicule fi tare si las-o in voia celui de sus.
Scris de LARI, in 13-11-2012 20:50
Doamna Diana este o femeie usoara, o poate avea oricine. Pacat de Nicu
Scris de cunostinta, in 13-11-2012 18:20
domn reporter te cunosti cu politistul de la circulatie? asta este o curva penala care nu a stiut sa pretuiasca ce are alaturi
Scris de xy, in 13-11-2012 16:04
Si preotii sunt si ei oameni,unii au har altii sunt f pragmatici.Ca sa supravietuiasca,pt ca nu toti au parohii banoase,fac si alte munci si nu vad nimic rau an asta.An conditiile actuale o vad ca pe o profesie ca oricare alta si preotesele sunt si ele femei ca toate femeile.Dar...un pic de decenta?Pe cei de la ca cine i-chemat s-opozeze sarind gardul?
Scris de marcu, in 13-11-2012 14:40
curva daon dracu5


 
< Precedent   Următor >

 

Argeşul, promovat la Bruxelles

article thumbnailPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, anunţă:Argeşul, promovat la Bruxelles Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a venit, ieri, la conferinţa de presă a PSD Argeş, pentru a-şi prezenta activitatea şi a discuta punctual pe anumite probleme ce trebuie promovate la...
Continuare

Alte articole

 

Pendiuc rămîne în arest!

article thumbnailCurtea de Apel Bucureşti a respins, ieri, cererea primaruluiPendiuc rămîne în arest! Primarul Tudor Pendiuc nu se va putea în­toar­ce acasă de Sărbători. El va petrece Cră­ciu­nul şi Revelionul în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei...
Continuare

Alte articole

 

Învaţă cum să tranşezi un porc!

article thumbnailAstăzi este Ignatul Învaţă cum să tranşezi un porc! Astăzi este Ignatul, ziua în ca­re, potrivit tradiţiei, se taie por­cul de Crăciun. Acest ritual poate spăla păcatele oameni­lor, spun bătrînii de la ţară. Ritualul sacrificării porcului în...
Continuare

Alte articole

 

CSM Piteşti şi-a premiat campionii!

article thumbnailFinal de an la cel mai important club sportiv din Argeş CSM Piteşti şi-a premiat campionii!  Cel mai important club sportiv din judeţul nostru şi-a premiat, miercuri seară, valorile. CSM Piteşti a orga­nizat, acum cîteva zile, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi...
Continuare

Alte articole

 

Expoziţia Pîrvu Mutu Zugravu, la ediţia a VI-a

article thumbnailExpoziţia Pîrvu Mutu Zugravu, la ediţia a VI-a Expoziţia judeţeană de icoane „Pîrvu Mutu Zugravu“ este organizată anual, ca preambul în duh la sărbătorile creştine de iarnă, de Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi...
Continuare

Alte articole
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Poveste de Crăciun!
Fârâ discuţie Gabi pt ideea ta pozitivâ de a ajuta pe alţi copii mai necâjiţi,dacâ eu aş fi moş Crâciun ,te,a...
20/12/14 10:49 Mai mult...

„Cea mai ruşinoasă pată din istoria României!“
ce sa zica un oras comunist, vedeti poate iese pendiuc sa va dea tuica si sarmale !!!
20/12/14 08:52 Mai mult...

Pendiuc rămîne în arest!
Pe noi ne interesează demisia acestui Puscariabil care este o pata pentru Pitești si apoi confiscarea averii care este...
20/12/14 08:42 Mai mult...

Poveste de Crăciun!
Felicitâri Gabi. M,a impresionat mesajul tâu. Chiar dacâ tata nu te iubeşte ,fii pe deplin încredinţat câ Tatâl...
20/12/14 07:09 Mai mult...

Pendiuc rămîne în arest!
Sa stea unde ii este locul ,dupa toate nelegiuirile pe care le-a facut ,Vrea acasa? Da, merita acum un apartament con...
20/12/14 11:24 Mai mult...căutare personalizată
Oameni care ajuta oameni Reclama ta aici Reclama ta aici Reclama ta aici