Curierul Zilei - „Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“
PRIMA PAGINA
„Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“ Imprimare E-mail
(11 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2012
Index Comentarii
„Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4

Scandal la Udeni

Preot acuzat că şi-a bătut şi ameninţat soţia:

„Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă omoară“

 

Scandal într-o familie din Udeni! Diana Şovar face acuzaţii extrem de grave la adresa celui care îi es­te încă soţ. Femeia, în vîrstă de 30 de ani, spu­ne că Darius Nicolae Şo­var, preot şi şofer de maxi-taxi în acelaşi timp, a bătut-o în nenumărate rînduri, ameninţînd-o cu moartea, chiar şi în pre­zenţa copiilor. Familia Di­anei îi ţine partea, sus­ţi­nînd acuzaţiile pe care aceasta le face, punînd totul pe seama geloziei şi alcoolului. Mama preo­tu­lui infirmă însă cele spu­se, susţinînd că fiul ei este numai lapte şi mie­re, că îşi iubeşte soţia şi copiii şi că le-a oferit în­totdeauna tot ce a fost mai bun. Poliţia rămîne să cerceteze şi să cons­ta­te cine deţine de fapt adevărul, în acest caz. 

 

Divorţ cu scandal la Udeni! Diana Şovar îl acuză pe cel a­lături de care a trăit ani buni că, din cauza geloziei, acesta a în­ce­put să devină violent atît ver­bal, cît şi fizic, fapt care a de­ter­minat-o să vrea să încheie re­la­ţia cu el. Ieri, femeia, fugită de cî­teva zile de acasă, susţine ea, în urma unei bătăi, a mers să-şi ia cîteva bunuri, ale ei şi ale co­pi­ilor, din casa în care a locuit alături de preot. N-a putut însă să intre deoarece totul se află sub cheie. „Casa mea în care am stat 10 ani e încuiată. Sînt nevoită să sar gardul... Darius m-a bătut. Ba chiar m-a strîns de gît... am avut nevoie de o ju­mă­tate de oră să-mi revin. Totul s-a întîmplat cu copiii de faţă. Am mesaje de la el pe telefon prin care îşi recunoaşte faptele. Mi-a zis că, dacă bag divorţ, mă o­moa­ră, astfel voi ajunge eu în pămînt, iar el, la puşcărie. În fe­lul ăsta, el o să-şi mai poată ve­dea copiii, eu nu. Deşi are ordin să nu se apropie de noi la mai pu­ţin de 50 de metri, el a făcut-o. Uitaţi-vă, el are casa la dispo­zi­ţie, iar eu stau pe afară. N-am medicamente pentru copii, n-am hainele lor de iarnă. Am inter­ve­nit prin prieteni să le obţin şi n-a vrut să-mi dea aceste bunuri. Era gelos, de aici a plecat totul. Eram urmărită la fiecare pas. Îmi pusese microfoane peste tot. Eu nu aveam voie să mai ies din ca­să. N-am mai suportat şi am fugit de acasă“, a declarat Diana Şovar.

 


 „Fiul meu a iubit-o enorm, a făcut-o doamnă!“

N-a apucat bine să-şi ducă acuzaţile la bun sfîrşit, că a intervenit mama preotului, Elena Maria Şovar: „Diana a venit şi a luat în lipsa fiului meu un calculator, mai multe bunuri. El i-a tot dat bani. Nu înţeleg cînd a neglijat-o pe ea sau pe copii. Acum e la muncă, el e şi preot, şi şofer pe maxi-taxi. I-ar da şi alte lu­cruri, dar cum s-o facă, n-are voie să se apropie?! Casa as­ta e făcută mai mult de noi, pă­rinţii băiatului. Fiul meu a iubit-o enorm, i-a făcut toate plăcerile. De-aia nu e bun a­cum, că a făcut-o preoteasă, o doamnă!“


 

 

„Băutura şi gelozia îl împingeau la păcat“

Tatăl preotesei ne-a spus: „Pe 9 noiembrie, dimineaţa, m-a sunat Diana, fata mea, să mă anunţe că nu mai poate să stea cu soţul ei, că încercase să o o­moare noaptea. Nu era prima dată cînd se întîmpla aşa. De Paş­te, în prezenţa unui vecin, Da­rius a ameninţat-o cu un cuţit. Omul i-a sărit în ajutor, iar gi­ne­rele meu a sfîrşit prin a înfinge cuţitul în masă... Era atît de fu­rios! Gelozia şi băutura îl împin­geau la păcat. Vorbea ca un ta­xi­metrist, nu ca un preot. Le zi­cea copiilor: „Nemernicule, te sparg!“ Fata şi nepoţii mei nu pot să trăiască în felul acesta“.

 

„Sînt uimit, e un preot bun!“

„Se fac cercetări. Nu ştiam de­cît că este în judecată cu so­ţia. În rest, nimic despre aceste acuzaţii... Sînt uimit, e un preot bun! Era şi preot, şi şofer de ma­xi-taxi. Practica cea de-a doua me­serie pentru bunăstarea fa­miliei“, a declarat unul dintre pro­­topopii de la Protoieria Topo­loveni.

 

Se fac cercetări

„Poliţiştii au fost solicitaţi să o sprijine pe această doamnă pen­tru a intra în casă, ea motivînd că are probleme cu soţul cu care se află în divorţ. Nu trebuia ca situaţia să degenereze. Nu a fost nevoie ca agenţii să inter­vi­nă, soţul nu era acasă. Din cîte am înţeles de la colegii mei, mai există cîteva plîngeri pe care doamna le-a depus împotriva so­ţului său, din care reiese că ar fi fost lovită şi ameninţată. Există un dosar în lucru“, a declarat Dă­nuţ Dinu, purtător de cuvînt IPJ Argeş.

 


Darius Nicolae Şovar,  31 de ani, se împarte între două meserii. De luni pînă vineri este şofer pe maxi-taxi, iar în week-end îşi pune sutana şi slujeşte, fiind paroh la Biserica Radu Negru din satul Vrăneşti. Din păcate, se pare că omul lui Dum­nezeu a dat greş în ce priveşte viaţa de fa­milie. Cel puţin asta reiese din gravele acuzaţii pe care soţia i le aduce.


 

Am încercat să luăm legătura cu preotul Darius Nicolae Şovar, pentru a-i a-fla punctul de ve­dere vizavi de a­cuzaţiile care i se aduc, dar acesta n-a fost de găsit.

M.Cazacu  Foto: C.Tudor


Vizualizari: 5997

  Comentarii (48)
Scris de lari, in 14-11-2012 21:06
e libera coana va dau nr ei
Scris de prieten comun, in 14-11-2012 19:30
in viata treci prin multe incercari,si grele si usoare dar cand pretuiesti ceea ce ai realizat cu truda nu dai cu piciorul asa usor decat atunci cand ai tot ce-ti doresti fara efort.voi sunteti tineri,va refaceti viata,fiecare iese din relatie cu un anumit statut,cel mai rau este pentru copii,ei nu sunt vinovati si nu ar trebui sa sufere din cauza egoismului mamei.daca voi aveti ceva de impartit de ce trebuie sa sufere copiii?
Scris de Anonim, in 14-11-2012 12:54
Daca a batut-o de ce nu are certificat medicolegal? Dc nu a sunat la politie at cand a batut-o? Nicu ii facea toate poftele, haine de firma, excursii in strainatate. Statea cu frigiderul plin de danonino "copiilor mei nu le place mancarea gatita".. si mancau mititeii de rupeau; si multe altele.. sunt de acord cu ce spune "cunostinta indirecta". De prea mult bine face toate lucrurile astea... Pacat de copilasii aia ca nu au nici o vina..
Scris de cici, in 14-11-2012 12:34
daca ii intra o uluca undeva?
Scris de Par-leazul, in 14-11-2012 01:26
BUNACIUNE rau preoteasa asta ,SARITOARE !!!...
Scris de Pr. Paunescu Marius si Pr. Zet, in 14-11-2012 01:20
Cel mai mare curvar si betiv este asa zisul preot Haris Aron care are 4 copii cu 3 neveste si zilnic este dupa prostituate la barul Adelin dinspre Targul Saptamanal. Haris asta bea bastarca ordinara si votca cea mai groaznica. Halal tagma de preoti ordinari !
Scris de cunostinta indirecta, in 14-11-2012 00:08
a fost extrem de respectata de sotul ei. au fost in concedii in tara si in afara- sotul se purta exemplar. Ea, obisnuia sa plece noaptea de acasa si vroia libertate: sa nu stie de copii, de sot si nici sa fie sunata de acesta. ii impusese diverse chestii de genu...pt ca acesta era genul de om din care facea ce vroia. O sa.l regrete pe Nicu si sper sa fie prea tarziu. nu merita o astfel de femeie...
Scris de LAUR - SLATINA, in 13-11-2012 23:03
cunosc aceasta familie foarte bine si declar pe propria raspundere, stiu sigur ca aceasta nu a luat nici macar un deget din partea sotului (darius nicolae sovar). Am fost impreuna in concedii si in tara si in afara. mentionez ca pe respectivul acuzat nu l-am vazut niciodata in stare de ebrietate, violent sau indiferent fata de copii si de sotie. subliniez faptul ca: daca e nevoie, voi fi prezent in procesul acestora in calitate de martor.
Scris de dan, in 13-11-2012 21:20
ce vb asta sunt pure aberatii. am fost cu el la pomenii, cand a fost nasi la carstieni si nu na pus alcool in gura, din contra ea era imbracata ca pe centura cu rochita putin peste fese, nu stia sa se respecte pe sine ca preoteasa. nicu este un baiat de nota 10 + . il cunosc de cand era cantaret. iar in privinta copiilor cand a fost nasi la carstieni la un var, copiii numai cu el au stat, mai ales cel mic.  
desprea ea nu am ce spune, imi prapadesc cuvintele si timpul degeaba. imi pare foarte tare rau de ce ise intampla. am fost cu el la o inmormantare martea trecuta si era slabit si foarte tacut. de ce nu spune ea ca a fost prinsa cu un bun prieten de familie? de ce nu spune asta? de ce nu recunoaste? a fost prinsa iar acum se razbuna. bunul Dumnezeu sa o rasplateasca dupa faptele sale. nicule fi tare si las-o in voia celui de sus.
Scris de LARI, in 13-11-2012 20:50
Doamna Diana este o femeie usoara, o poate avea oricine. Pacat de Nicu
Scris de cunostinta, in 13-11-2012 18:20
domn reporter te cunosti cu politistul de la circulatie? asta este o curva penala care nu a stiut sa pretuiasca ce are alaturi
Scris de xy, in 13-11-2012 16:04
Si preotii sunt si ei oameni,unii au har altii sunt f pragmatici.Ca sa supravietuiasca,pt ca nu toti au parohii banoase,fac si alte munci si nu vad nimic rau an asta.An conditiile actuale o vad ca pe o profesie ca oricare alta si preotesele sunt si ele femei ca toate femeile.Dar...un pic de decenta?Pe cei de la ca cine i-chemat s-opozeze sarind gardul?
Scris de marcu, in 13-11-2012 14:40
curva daon dracu5
Scris de mimi, in 13-11-2012 14:30
ce popa-sofer curvar? dar nici ea nu e usa de biserica.
Scris de calinic45, in 13-11-2012 14:23
acum daca tot este vorba despre preoti asta este mic copil farta de un preot mafiot numit plesea marian care a furat un teren in comuna albota de la un tip cu ajutorul mafiei terenurilor condusa de primarul analfabet ion dumitru;acest asa zis preot impreuna cu fratele lui plesa iulian(asta este plesa cam ciudat dar probabil ca parintii lui hodorogi si senili au fost beti cind au inregistrat aceste specimene la  
primarie) ,deci acest preot a facut declarii mincinoase in dosar penal ca are dosar penal ,cu un tupeu de borfas a intrat peste bietul om ;evident ca pina la urma vor plati scump hotia;acestia sunt preotii lui calinic;ce parere are sfiinta sa de aceste rebuturi umane?cum ii mai lasa sa slujeasca in biserica;a auzit de cele 10 porunci:asa ca pina si biserica a fost virusata cu tot felul de specimene pentru ca se stie spaga pentru o biserica este mare; 
evident ca acesti indivizi ai diavolului nu o sa scape pentru ca tupeul si minciuna au picioare scurte; 
asa ca ziaristilor ati vazut cite subiecte interesante va scapa, voi promovati pe haimanalele politice ,acesti rataciti ai neamului;asa ati invata la scoala?


 
< Precedent   Următor >

 

A fost decisă ordinea pe buletinele de vot

article thumbnailA fost decisă ordinea pe buletinele de vot  Primul candidat pe bule­tinul de vot la alegerile prezidenţiale este  Kele­men Hunor, el fiind urmat de Klaus Iohannis, Dan Diaconescu şi Victor Ponta, potrivit tragerii la sorţi făcută, marţi, de preşedintele BEC,...
Continuare

Alte articole

 

A murit maestrul Dumitrică!

article thumbnail O imensă pierdere pentru muzica lăutărească din RomâniaA murit maestrul Dumitrică!S-a dus un colos al viorii! # Ieri dimineaţă, la ora 6, maestrul Dumitrică, în vîrstă de 54 de ani, s-a trezit din somn, fiindcă se simţea rău # L-a apucat o stare de vomă, după...
Continuare

Alte articole

 

De mîine, căldură în calorifere!

article thumbnailVeste bună pentru friguroşi, dar proastă pentru bugetul familiei:De mîine, căldură în calorifere!Cine nu vrea să beneficieze poate depune cerere De mîine, piteştenii vor avea căldură! Termo Ca­lor Confort a anunţat, ieri, că va începe furniza­­rea...
Continuare

Alte articole

 

Să vină Steaua sau Dinamo!

article thumbnailCupa României Să vină Steaua sau Dinamo! FRF a stabilit urnele pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României Ti­mi­şoreana, ediţia 2014 - 2015, informează site-ul fe­dera­ţiei. Tragerea la sorţi va avea loc, mîine, de la ora 12, la...
Continuare

Alte articole

 

Expoziţie de fotografie, la Bibliotecă

article thumbnailExpoziţie de fotografie, la BibliotecăArhitectul Sabin Prodan vine cu tematica „Ipostaze umane“  În perioada 1 - 12 octombrie, Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş organizează expoziţia de fotografie „I­pos­­taze umane“, aparţinînd...
Continuare

Alte articole
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

De mîine, căldură în calorifere!
Am observat de la o vreme ca cei care au centrale se cred superiori celor care nu au de ce oare??? Credeti ca daca ati m...
01/10/14 16:13 Mai mult...

„Mafia e mare!“
Se stie de mafia existenta a defrisarilor dar se acopera unii pe altii. Ce tot ne invartim dupa deget.
01/10/14 15:00 Mai mult...

A murit maestrul Dumitrică!
Sa-ti lumineze bunul Dumnezeu drumul catre El,fratioare !
01/10/14 14:32 Mai mult...

A ajuns-o blestemul mamei!
si eu sunt blestemata de mama, si chiar foarte des.ii multumesc si-i zic bogdaproste pe toate gandurile ei.as fi foarte ...
01/10/14 13:14 Mai mult...

Poliţia Locală amendează de stinge!
De acord cu tine.Sunt prea multi cu tupeu, chiar daca traiesc din ajutoare sociale, tupeul lor este incomensurabil si Po...
01/10/14 13:03 Mai mult...căutare personalizată
Oameni care ajuta oameni Reclama ta aici Reclama ta aici Reclama ta aici
-->